Tjänster

text

Vi tillhandahåller totalentreprenad

Vi erbjuder renovering, nybyggnation, tillbyggnad, montering av kök, altan, tak eller pool. Vi tillhandahåller även totalentreprenad i samarbete med betrodda underentreprenörer inom el, VVS, plattsättning, markarbete och måleri. Denna lösning gör att ni kan luta er tillbaka och låta Snickarkraft ta hand om all planering och kontakten med alla inblandade. Du som kund behöver då endast ha kontakt med en part och vi sköter allt vad gäller planering av arbetets olika delar. Du som kund får alltså ett totalpris på samtligt arbete från samtliga underentreprenörer.

text

Nybyggnation

Drömmer ni om att bygga ett nytt hus? Vi på Snickarkraft kan göra er dröm verklig! Med en känsla för kvalité och kunskap bygger vi ert hus efter era önskemål. Vi lägger stor vikt på er vision och strävar efter att verkställa denna. Med många års erfarenhet tillför vi expertis på material, olika lösningar, fokus på detaljer och effektivitet utan att kompromissa med kvalité.

text

Renovering

Behöver ditt hem eller någon del av ditt hem renoveras? I ett nära samarbete med dig kan vi hjälpa dig med att förnya kök, badrum, gamla källarutrymmen eller vid behov hela ditt hus eller lägenhet. Efter ett möte med oss planläggs renoveringen utefter era önskemål. Vi utför arbetet med kunskap, precision och kvalité med dina önskemål i fokus.

text

Om- och tillbyggnad

Vi hjälper dig som önskar uppföra en tillbyggnad på ditt hus eller annan byggnad i Uppsala. Om du behöver extra utrymme ser vi till att bygga ut enligt de ritningar du tillhandahåller och ser till att tillbyggnaden stämmer väl överens med resten av byggnadens konstruktion. En tillbyggnad är ett utmärkt sätt att få mer tillgänglig yta.

Du som beställare får en komplett översikt hur vi kommer att gå tillväga baserat på vårt möte och offert, där krav på den tänkta funktionen tydligt framgår. Du kan alltid prata med oss under arbetets gång för att känna dig trygg och att projektet sköts som avtalat.

text

Bygga altan

Altaner är verkligen ett sätt att förhöja upplevelsen av din villa. Det är även en tillbyggnad som ökar värdet på huset betänkligt. Vem vill inte förflytta familjen ut på sommarhalvåret för ökad trivsel? Det blir ju faktiskt ett extra rum när vädret tillåter, eller varför inte bygga en inglasad veranda så har du det året om? Vissa vill ha ett vackert trädäck för härliga middagar och andra bygger en pool för att förhöja lyxkänslan. Valet är ditt!

Din altan är en utsatt del av ditt hus och kommer att behöva stå emot vädrets svängningar som regn, snö och is men även starkt solsken. Den behöver vara motståndskraftig mot påfrestningar. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker med att den håller, oavsett vilket väder den utsätts för. Vi garanterar att altanen är av rätt kvalité och förbehandlas på rätt sätt för lång hållbarhet.

Snickarkraft har byggt ett flertal vackra altaner i Uppsala med omnejd. Vi erbjuder även montering samt renovering av pooler.

text

Begär offert